فستیوال موسیقی فیلم بلند فستیوال موسیقی هیپ هاپ در جنوب فلوریدا به خاطر Kodak Black و لیل Wayne.The از ایالاتمتحده که در یک خبر منتشر شده بود که به لک روز شنبه در استادیوم سخت راک در باغهای میامی دستگیر شد، به این خوبی حرکت نکرد. در این بیانیه گفته شدهاست که او متهم به جرمی در ارتباط با سلاح شدهاست، اما didn't elaborate.For بلک، که نام فعلی او بیل Kapri است و متولد Dieuson Octave در فلوریدا به دنیا آمدهاست، این دستگیری آخرین باری است که در دادگاه فدرال میامی حضور پیدا کردهاست. طبق سوابق دادگاه، don't اخیراً یک وکیل را برای him.Most ثبت کردهاست، به لک ماه گذشته به اتهام مواد مخدر و مواد مخدر دستگیر شد و از کانادا به ایالاتمتحده در نزدیک آبشار نیاگارا در نیویورک رسید. در فلوریدا، او به زمانهای مختلف با داشتن مواد مخدر و سلاح، سرقت مسلحانه، جنسی، سلاحهای گرم و مواد منفجره و پلیس بخش میامی - دید متهم شده بود در حالی که لیل وین در رسانههای اجتماعی گفت که او پس از بازرسی از بازرسی پرسنل امنیتی و یا پلیس از انجام این کار خودداری کردهاست. این پست میگوید: "برای همه طرفدارانی که برای دیدن من در مجله رولینگ استون به دیدن من آمده بودند، " برای همه طرفدارانش که برای دیدن من در مجله رولینگ استون به دیدن من آمدند، " " برای همه طرفدارانش که به دیدن من میآمدند اجباری بود و چک کردن محوطه ورزشگاه را اجباری کرد." "لیل وین" بیش از ۱۰۰ میلیون رکورد جهانی را به رساندهاست." لیل وین " بیش از ۱۰۰ میلیون رکورد جهانی را به رساندهاست. با توجه به پست Twitter اش، او بعدها در کلوب شبانه در ساحل میامی انجام شد.
منبع
iranbooker دیدن ,میامی ,مواد ,دستگیر ,مخدر ,مواد مخدر ,رکورد جهانی , رساندهاست ,میلیون رکورد ,مجله رولینگ ,میلیون رکورد جهانی ,مجله رولینگ استون منبع
درباره این سایت